Wie ben ik?

Ik ben Walter van de Veen. Geboren en getogen in Nijkerk, en sinds 2005 werkzaam in de wereld van ontwikkeling en vastgoed. De afgelopen jaren heb ik de nodige kennis en ervaring opgedaan in projectontwikkeling. Ik krijg energie van uitdagende vraagstukken en projecten; om te ontwikkelen én om tot uitvoering te brengen. 

Mijn kwaliteiten liggen vooral in binnenstedelijke locaties en stedelijke vernieuwing, waarbij ook sloop en civiele werkzaamheden toebehoren. Het geeft mij plezier en voldoening om een mooi en goed eindresultaat te zien waar mensen met veel plezier wonen en verblijven. Uiteraard met een passend rendement voor u als opdrachtgever.


Eigenschappen en kwaliteiten:

  • Freelance/gedelegeerd projectontwikkelaar;
  • Enthousiasme, verbindend en oog voor detail;
  • Aansturen en motiveren van de projectorganisatie;
  • Vastgoed- en grondexploitaties. 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn